הפסקת רואקוטן אחרי שמונה חודשים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/05/2011 | 16:08 | מאת: רונית

שלום דוקטור , אני בת 15.5 אני לוקחת 40 מ"ג ושוקלת 45 קילו לפני התחלת הרואקוטן היו לי מלא שומנים במצח פצעים בפנים לא במצב חמור מאוד רוב הפצעים היו בגב , כרגע אני לקראת סוף חודש שמיני מצב הפצעים הישתפר משמעותית אבל עדיין גודל לי פצע פה ושם הרוב זה שחורים שיוצאים למוגלות אני לא יודעת מה לעשות אני שוקלת להפסיק בסוף החודש כי אני רוצה להיות נקיה חודש לפני תחילת הקיץ , הרופא רוצה שאמשיך ולא רוצה שאפסיק עד שממש לא יהיו לי פצעים, שאלתי היא מה יקרה אם אפסיק עכשיו שמונה חודשים זה זמן מכובד , אז הפצעים יחזרו לי כמו שהיה מקודם לפני הטיפול בגלל שלא סיימתי , אני לא יודעת מה לעשות , אני רוצה ללכת לים ונאמר לי לפחות לחכות חודש , בבקשה עזרה

רונית אנני מבין מה יותר חשוב הים או לטפל בפצעים? א.אפשר לקחת רואקוטאן עד שנה כדי להיות נקיים כדבריך ב. למשקלך מתאים גם 30מ"ג ג. מה פרוש זמן מכובד? לוקחים כמה זמן שצריך לפי תגובת העור שלך ד. סביר להניח שבמידה ולא תשלימי הטיפול יחזרו הפצעים. ה. נכון חייבים לחכות לפחות חודש עד שהגוף מתנקה לפני ההליכה לים וגם אז אסור לחשוף הפנים והגוף לשמש. מקווה שציירתי לך את התמונה במלואה ועכשו זה לשיקולך.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות