צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/05/2011 | 09:58 | מאת: אמא מודאגת

בתי בת 23 סבלה מאד מאקנה וטופלה ברואקוטן. לאחר מספר חודשים של פנים נטולות פצעים חזרו האקנה והשאירו אחריהם צלקות. מזה מספר חודשים היא מטופלת ברט-אויט לטשטוש הצלקות. נראה לי שהטיפול לא רק שאינו עוזר אלא אף מחמיר את המצב. הצלקות נראות עמוקות יותר ואדומות. רציתי לדעת האם יש מצב שרט-אויט מחמיר את מצב הצלקות? האם יש טיפול טוב יותר?מדובר בבחורה ג'ינג'ית בעלת עור בהיר מאד.אשמח לתשובתך.

לאמא המודאגת מבלי לראות את מצב פניה של הנערה האבחנה קשה.בכל מקרה יכול להיות שבשל היותה גינגית עם עור בהיר העור מגיב בחריפות לרטאויט אפשר להחליף לאדפרין בשלב הראשון. יש לציין שהטיפול בצלקות לוקח זמן ,כמו כן תלוי בעומק הצלקתץ לפעמים צריך לעבור לשיטות אחרות כמו לייזר rf וכו' .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות