חייב עזרה ממש דחופה!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/05/2011 | 10:17 | מאת: אודי

ד''ר שלום רב ! אני פונה אלייך בהודעה זו מכיוון שאני כבר קרוב לחצי שנה-8 חודשים סובל מפצעים באיזור המצח.אובחנתי אצל 2 רופאי עור והם קבעו שאלו בלוטות שומן וכדאי למרוח אדפרין.הפצעים האלו שיוצאים לי אמנם לא מוגלתיים אבל פנימיים ולכן העור הופך להיות אדום והפצעים כואבים פי 2.כנראה שגרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך היות שהייתי נוגע בפצעים אלו ומפוצץ אותם ולכן נשאר מין כתמים חומים/אדומים. יש לציין שהאדפרין לא כ''כ משפיע על הפצעים עצמם.כמו כן,דבר נוסף שאני רוצה לציין הוא שהמצח שומני מאוד ואני חייב איזשהי משחה שתייבש לי את האיזור.אני לקראת גיוס ואיני רוצה להיראות כך כי זה גורם לי לבושה גדולה.האם יש משחה שאפשר להשתמש שתתאים לכתמים?האם יש משחה שפועלת לייבוש האיזור?והאם להמשיך להשתמש באדפרין למרות שאני לא רואה שיפור ? אודה לך מאוד אם תענה לי בהקדם ,זו היא התקווה האחרונה.

אודי שלום עליך להיכנס לרופא עור שאתה בוטח בו להתייעץ. יכול להיות שאתה זקוק לתרופות ולא למשחה חיצונית .מיכיוון שאנני יכול לראות מצב המצח שלך לא יהי זה רציני מיצידי להמליץ על תרופה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות