בבקשה תענו זה חשוב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/05/2011 | 13:57 | מאת: בתחן

קניתי אתמול קיורטן ולקחתי היום כדור בשעה 8 בבוקר בערך והרופא אמר לקחת בבוקר ובצהריים ואני לא יודעת באיזה שעות לקחת בערך .. הוא אמר שצריך הפרש של 12 שעות או משהו כזה .. אבל זה לא יכול להיות בבוקר ובצהריים .. באיזה שעה לקחת את הקיורטן ?

בתחן ערב טוב לצערי הוטעת או לא הבנת נכון אין צורך להמתין 12 ש אפשר לקחת את 2 הכדורים יחד אפשר לפצללנוחיותך אך,הדבר החשוב הוא לקחת אחרי האוכל.בהצלחה

07/05/2011 | 21:29 | מאת: בתחן

זה לא משנה אם אני משנה את השעות שאני לוקחת קיורטן ? זה רק חשוב שאני אקח אחרי ארוחה ? והאקנה אחרי הטיפול יכולה לחזור שוב ? אני יודעת שזה 25% אבל אם היא חוזרת שוב אז ממש צריך להתחיל את כל הטיפול מהתחלה ? לא להיחשף לשמש , לא להיתאפר ?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות