שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

05/05/2011 | 19:26 | מאת: בר

התחלתי להשתמש בקיורטן ממש היום רציתי לשאול עם ישמצב שהאקנה שיש לי תחזור לאחר שאני אסיים את הטיפול . והרופא אמר לי שאסור להתאפר . ממש אסור או אפשר מדיי פעם ? ובקשר לחשיפה של השמש צריך לשים קרם הגנה אם נחשפים ?

בר ערב טוב מבלי לראות מצב האקנה שלך קשה לתת אבחנה .אוכל לעזור במספר נתונים: אסור להיחשף לשמש !! אין ברצונך לסבול מפיגמנטציה. חייבים למרוח קרם הגנה בכל יציאה מהבית בלי שום קשר לרואקוטאן . הקרינה חזקה מאד . מדעית האקנה חוזרת ב25% מהמקרים ואז ניתן לקחת קורס נוסף ולפתור את הבעיה. בקשר לאיפור לא ראיתי מצב פניך ,קשה לי לחוות דעה בדרכ ממליץ לא .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות