כנסו בבקשה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

05/05/2011 | 12:16 | מאת: אריאל

שלום. אני בן 16 וסובל כבר 4 שנים בפצעי בגרות לא מאד קשה, ועד היום לא הלכתי לשום רופא מכיון שאמרו לי שלא עוזר כלום פשוט צריך לחכות עם הזמן שזה יחלוף, אבל מכיון שנמאס לי כבר לחכות וזה פשוט ניהיה לי יותר ויותר פצעים עם הזמן, אז רציתי לדעת מה אפשר לעשות איזה טיפול אני יכול לקחת שיעזור לי באמת חוץ מרקוטן אם תוכלו לעזור אשמח מאד תודה רבה

אריאל ערב טוב קשה לי להבין אותך !אתה מחכה 4 שנים וסובל העיקר לא לקחת תרופה?מיהם המומחים שיודעים שהתרופה "לא עוזרת"?המתנה לא פותרת מחלת עור . כדי להתייעץ עם רופא עור מומחה שיכול לפתור לך את הבעיה (אפשר גם בלי רואקוטאן).ישנו טיפול אנטיביוטי לדוגמא.

05/05/2011 | 23:16 | מאת: אריאל

פשוט אני יודע מאח שלי וחברים שלקחו כל מיני טיפולים בשביל הפצעי בגרות ולא עזר, כל פעם הוא לקח משהו אחר בקיצור לא ממש עזר לו הטיפולים בסוף ירד לו הפצעים לבד עם הזמן אז מה אתה אומר מה נראה לך שכדאי לי לעשות יש לך משהו להציע לי שאתה בטוח יודע שזה יעזור לי אשמח מאד. ותודה בנתיים

אריאל איך אני יכול להיות בטוח שמשהוא יעזור לך מבלי לראות את מצבך? מה שנראה לי הוא שאתה חייב לגשת לרופא עור שאתה בוטח בו תקבל אבחנה למצב והצעות לטיפול מהן תוכל לבחור. במידה ותרצה תמיד תוכל לפנות אלי. בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות