הקלה בתופעות הלוואי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/05/2011 | 14:46 | מאת: הילה

אני נוטלת קיורטן 40 מ"ג כבר 3 חודשים. לאחרונה שמתי לב שיש הקלה ביובש שבשפתיים ובידיים. גם האקנה שלי החמירה (שלפני שבוע שבועיים היא הייתה במצב יותר טוב) רופא העור שלי אמנם אמר שאולי הוא יעלה לי את המינון אבל בלי קשר ליובש. השאלה שלי היא האם הכדור הפסיק להשפיע (או פחת משמעותית) ולכן ההקלה ביובש וההחמרה באקנה. תודה

הילה ערב טוב היובש איננו מדד לאפקטיביות של הכדור .המינון נקבע על פי משקל גופך .במידה ואינו משפיע יכול להיות שהמינון היה נמוך מידי.מיכוון שאין לינתונים שלך וכמו כן לא ראיתי מצב האקנה קשה לי לקבוע אבחנה מדוייקת. גשי לרופא העור שלך להמשך טיפולואולי הגדלת מינון. בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות