חומרי אלוורה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/05/2011 | 00:18 | מאת: טל

שלום ד"ר יורב, אני בן 22, סובל כבר מספר שנים מאקנה. לאחר אין ספור נסיונות טיפול כושלים כולל מינוציקלין, אני באמת סקפטי לגבי כל שיטת טיפול אחרת. לאחרונה הגיעה לאוזני שמועה לגבי שיטת טיפול בתכשירי אלוורה טבעיים (בעלויות מאוד גבוהות). האם יש בסיס לשמועה? שאלה נוספת: אני ספורטאי, ולכן לאורך השנים נמנעתי מלשקול טיפול ברקוטאן. האם באמת נכון הדבר שאין לעסוק בספורט בזמן נטילת התרופה?

טל שלום מבלי לראות מצב האקנה שלך קשה לייעץ על טיפול מתאים. אנני שולל טיפול אלטרנטיבי אך אלווורה איננה טיפול לאקנה . לגבי הרואקוטאן ההחלטה לגבי ספורטאים איננה קטגורית . עצתי פנה לרופא עור מומחה לייעוץ נוסף יכול להיות שתוכל כן להשתמש ברואקוטאן ולפתור את הבעיה. חבל ללכת לשיטות יקרות ולא יעילות מדעית

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות