רואקוטן+גלולות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/03/2011 | 21:46 | מאת: עינת

1. בשביל למנוע אקנה, עדיף להשתמש ברואקוטן או גלולות? 2. אפשר להשתמש ברואקוטן ובגלולות יחד בו זמנית? 3. רואקוטן גורמת להחמרה במצב האקנה עם תחילת השימוש בה , האם יש דרך לעקוף את זה? ע"י מינון? תרופה נלווית? תודה רבה על הסיוע והמענה, עינת.

בוקר טוב לשאלותיך: 1.החלטה מה עדיף היא אינדיבידואלית לפי מצב האקנה לאחר איבחון רופא עור.2.לא אין צורך 3.המסקנה שהסקת לא נכונה !לא תמיד התרופה גורמת להחמרה ולא, אי אפשר לעקוף .המינון נקבע לפי משקל הגוף כדי שהתרופה תשפיע על האדם הלוקח אותה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות