אקנה לנער ספורטאי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/03/2011 | 18:34 | מאת: רונית

בני בן 15 סובל מאקנה, הוא נוטל מינוצין שלא עוזר בכלל ומכיוון שהוא כדורסלן (מתאמן 5 פעמים בשבוע), תוצאות בדיקות הדם והרופא לאחר שראה אותן החליט שאסור לו לקחת רואקוטן. האם יש פתרון אחר או שספורטאים נועדו לסבול אקנה עד להתבגרותם?

רונית ערב טוב כאב ל2 כדורסלנים ולאין ספור ספורטאים הדילמה ידועה. לא אין משהו אחר אפשר לנסות אנטיביוטיקה אחרת כמו רוקסו ,אך את הפעולה הטובה ביותר עושה הרואקוטאן ,שאותו לא ניתן לקחת בפעילות פיזית מאומצת.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות