הפסקת דוקסילין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/12/2016 | 12:15 | מאת: עמית

צהריים טובים, לפני חודשיים קבלתי מרשם מהרופא לשימוש בדוקסילין, כדור אחד ביום למשך שלושה חודשים כפתרון לפצעים בעור (ספציפית באיזור הצוואר/עורף וגב). נכון לעכשיו ניתן לראות שיפור משמעותי ואין לי כוונה להפסיק באמצע התהליך. השאלה היא אם כשאסיים את המרשם, לאחר שלושה חודשים, אוכל להפסיק במכה אחת את השימוש בתרופה או שיש צורך בפגישה נוספת עם הרופא/הורדת המינון לשם הפסקה מוחלטת? תודה מראש

אנינ דוגל בפגישה או שיחהעם הרופא המטפל כדי להגיעוהחלטה משותפת האם להפסיק

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות