אקנה או פוליקוליטיס שלא עובר וטיפול בקיורטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/09/2016 | 13:49 | מאת: אדיר

היי, אני בן 25, בצבא ולפני בערך חצי שנה או יותר התחילו להופיע לי פצעים על הפנים שנראו כמו אקנה. לא סבלתי מאקנה רציני בצעירותי והפנים שלי תמיד היו חלקות יחסית. הלכתי לרופא והוא נתן לי מרשם לדוקסילין ולעוד משחה כזו שמייבשת פצעים (לא זוכר את שמה). לקחתי את הדוקסילין במשך חודש וחצי וזה לא עזר. פניתי לרופא שוב כדי לקבל מרשם לרוקאוטן, הפעם בדקה אותי רופאה אחרת. אמרתי לי שאני חושב שזה פוליקוליטיס (היא הוסיפה שזה פוליקוליטיס מצלק שזה ממש מפחיד אותי) ובכל מקרה, היא רשמה לי רוקאוטן, אבל בגלל שאני בצבא קיבלתי קיורטן. עשיתי בדיקת דם ויצא לי כולסטרול גבוה מאוד (234) האם זה מסוכן ליטול את הקיורטן?

א. קיוראטאן ורואקוטאן אותה תרופה חברות שונות ב.אפשר לקחת רק חייב להיות במערב רופא עור לראות מגמה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות