טיפול ברואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/09/2016 | 09:50 | מאת: שקד

שלום דוקטור. בגיל 19 החלו להופיע לי פצעים רבים פנימיים באזור הסנטר, תחילה לא ייחסתי לזה חשיבות. בגיל 20 הלכתי לרופא עור שנתן לי משחה שנקראת בנזק- כשמרחתי אותה סבלתי מגירודים קשים בעור ולכן הפסקתי איתה. לאחר ההפסקה הרופא עור שלי נתן לי דוקסילין למשך חודש- תחילה היה שיפור ניכר אך לאחר מכן פתאום נעשתה לי פטריה בציפורני הידיים וגם גירודים באזור הצוואר- לכן גם זה הופסק. השאלה שלי היא כזו- אני כבר בת 22 האם להתחיל טיפול ברואקוטן? מה יהיה במידה ותופעות הלוואי יהיו חמורות יותר? בכל זאת זו תרופה חזקה. יש לציין שיש לי טיפה שיעור באיזור פאות הלחיים ולכן אני עושה שעווה. האם יהיה ניתן לעשות שעווה בזמן נטילת הרואקוטן? תודה רבה על התשובה.

בהסתייגות שלא ראיתי מצבך קשה לי לדעת בקשי לעשות נסיון אצל רופא העור שלך במינון נמוך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות