אקנה - האם ראקוטן באמת עוזר ודרכי טיפול

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/08/2016 | 17:24 | מאת: דני

שלום, אני בן 16.8 וסובל מאקנה כ-3 - 4 שנים. בכיתה ח' ניסיתי להשתמש במשחות, דבר אשר לא עזר ובתחילת כיתה ט' התחלתי לקחת כדורי אנטיביוטיקה מסוג מינוציקלין, מה שגרם לי לאחר שלושה חודשים למעין מעי רגיז והספקתי אתם. האקנה חזר וכיום, בעוד אני עולה לכיתה י"א ביום חמישי הבא אני עדיין סובל מזה. השתמשתי תקופה של כמה חודשים בערכת cleanskin והיום משתמש בערכת האקנה של ד"ר קליין (הערכה כוללת: סבון, משחה, מסיכה וקרם לחות בעל מקדם הגנה נגד קרינה). לאחר מחקרים שקראתי, הבנתי שהאקנה נובע ברובו מבעיה פנימית. אני לא הצלחתי לעלות על הבעיה: חדלתי מחטיפים, עוגות וסוכרים למיניהם, אכלתי יותר ירקות ויותר פירות ולמעט שיפור אין תועלת. בזכות ערכת האקנה והערכה שהשתמשתי קודם לכן, אני סובל כרגע רק מפצעי אקנה פנימיים (מעין דלקת פנימית שגורמת לפנים שלי להכיל המון נקודות אדומות שנראות "כאילו" הן חצ'קון = פני פיצה כמו שאומרים) אבל זה עדיין לא עובר. אני מעוניין להתחיל טיפול בראקוטן/קיורוטן בתחילת חודש ספטמבר. כידוע לי, התרופה הזאת לא פותרת את הבעיה הפנימית, אז מדוע שדווקא תהיה יעילה? מציין כי ביצעתי לאחרונה בדיקות דם כדי לאתר את הבעיה הפנימית והכל בלי עין הרע טפו טפו טפו כנאמר היה תקין. אשמח לתשובה בנושא. כמו כן, חשבתי על לקנות שמרי בירה. מה דעתך על כך? אשמח לייעוץ והכוונה ממך, בברכה דני.

במקום לעשות נסיונות הייתי מציע ללכת לרופא עור רציני שימליץ על הטיפול המתאים לך .משחות וקרמים הינם חיצוניים מתאימים לאקנה קלה .לא מכיר את המוצר שלד"ר קלין ערכת אקנה .שוב חומרים חיצוניים בלבד. אם יש פתרון פנימי זה רואקוטאן.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות