אשמח לתגובה בבקשה לקרוא!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/08/2016 | 13:27 | מאת: חני מגור

שלום,אחרי מחקר ארוך ואין ספור פגישות לא מוצלחות עם רופאי משפחה ורופאי עור הגעתי (דרך האינטרנט) לאתר שנקרא acne.org. אתר זה התחיל כפורום לעזרה לאקנה והתפתח בכך שמציע תכנית ומוצרים לעזרה בטיפול באקנה. לפי טענתם הם לא ממנים פרסומות ולא נותנים חסויות וראיתי לא מעט ביקורות מאוד טובות עם אנשים במצב אקנה דומה לשלי. לטענתם המוצרים שלהם טבעוניים ומאושרים עי fda אבל אשמח לדעת בגלל שאני לא מבינה גדולה בחומרים שמשתמשים בהם אם המוצר Benzoyl Peroxide – 2.5% (שבאתר מופיע כתרופה נקודתית) הוא באמת עוזר ולא מזיק לבריאות. הנה האתר https://store.acne.org/treatment תודה.

זו תרופה לכל דבר וענין מאושרת גם ללא מרשם וניתנת ע"י רופאי עור באקנה קלה .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות