פצעים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/07/2016 | 10:18 | מאת: אני

שלום ד"ר לפני חודשיים בערך לקחתי פוסטינור פעמיים והמחזור שלי היה ממש לא סדיר בעקבות זה והתחילו לצאת לי המון פצעים בעיקר מסביב לפה בסנטר ופצעים קטנים במצח. סיימתי החודש חפיסה אחת של יסמין . רציתי לשאול תוך כמה זמן זה עוזר והאם גלולות מסוג יסמין בכלל עוזרות במצב של אקנה. חוצמזה רציתי לשאול האם יכול להיות שזה באמת כתוצאה מהפוסטינור והמחזור החא זהיר וזה באמת יעבור בעזרת הגלולות.

שאלות בנוגע למחזור גנקולוג .לגבי גלולות אינני יכול לדעת כמה זמן יקח עד שיעזור אם לא בדקתי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות