אנטיביטיקה לטיפול באקנה- מינון ומשך

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/07/2016 | 23:02 | מאת: שיר

1-מה המינון המומלץ בארץ לטיפול באקנה עם מינוציקלין? מה המינון של דוקסיציקלין? האם יש הבדל ביניהם מבחינת יעילות? 2- פעם או פעמיים ביום? זכור לי שבעבר קבלתי טיפול של כדור אחד ביום, על הקופסה ראיתי שהרוקח כתב בפעם אחרת פעמיים ביום.. 3- למשך כמה זמן בדרך כלל לוקחים את הטיפול? 4- אם נשארו לי כדורים מינוציקלין 100 מ"ג מטיפול בעבר, האם ניתן להשתשמש בהם כעת כהמשך לטיפול בדוקסיציקלין 100 מ"ג כיוון שמדובר באותו מנגנון ואותה משפחה? 5- האם ניתן להמשיך שימוש בג'ל ADAPELENE 0/1% במקביל? תודה רבה מראש

שיר שלום מעדיף בדיקה שלרופא עור שיחליט מה מתאים לך .בעקרון אין להשתמש התרופות ישנות. 2 התרופות הינן ממשפחת הטטרציקלינים ואין בעיה עם אדפרין

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות