רופאת עור הקלה ראש בנתינת רואקוטן.!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

05/06/2016 | 23:25 | מאת: מריה

שלום, אני בחורה בת 21. התחלתי לסבול מאקנה בגיל 15 , היו לי ממש פצעונים שמתאימים להגדרה של חצקונים, אדומים קטנים מעצבנים. עם השנים המצב השתפר, בין לבין הייתי נוגעת בפצעים וחלקם הותירו צלקות קצת שקועות. בכל מקרה, כיום אני בת 21, סובלת בעיקר מ"ראשים שחורים" ממש מעצבנים, הם דיי עמוקים ככה שגם לדעת בהם זה ממש סיפור. בכל מקרה, הייתי אצל רופאת עור היום, חשוב להדגיש שהפנים שלי נראות כמעט חלקות לגמרי (!!!) נכון לעכשיו כי המצב כרגע נורמאלי, אבל בכל זאת זה מעצבן שהפצעונים עדיין נוצרים, הרופאה אמרה לי בלי לחשוב פעמים את סובלת מאקנה את צריכה רואקוטן. חשוב לי להדגיש שוב שהפנים שלי נראות כמעט חלקות לגמרי, הפצעים אף פעם לא היו עמוקים מוגלתיים רובם סתם קטנים ובדרכ שחורים, הגיוני שרופאת עור תיתן בכזו קלות ועוד על מצב שבו רופא המשפחה שלי נותן לי משחה במינונים בינוניים כי המצב שלי לא כזה נורא, הגיוני שרופא יקל ראש בנתינת רואקוטן ?! סירבתי בכל מקרה, היא נתנה לי אנטיביוטקה הנקראת "רוקסיתרומיצין" לחודשיים. 2 כדורים פעמיים ביום. קצת חוששת להתחיל אנטיביוטיקה בכזו אינטנסיביות, האם היא שווה משהו ? ומאוד חשוב לי לשמוע את דעתך בנושא הרואקוטן. תודה !

בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניךאנני יכול לדעת האם מתאימה לרואקוטאן או לא ובאותו הקשר אנטיביוטיקה (שנייהם טיפול נכון לאקנה) שוב תלוי מצב הפנים . לא הייתי רושם רואקוטאן בקיץ בכל מקרה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות