ציסטה/פרונקל בפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

05/02/2011 | 20:09 | מאת: מוטרדת נורא!

שלום ד''ר, לפני מספר חודשים צמחה לי פצע מוגלתי פנימי גדול וכואב מאד על הלחי. במשך הזמן המוגלה התנקזה החוצה, אבל מאד המקום לא נרגע. פצעים פנימיים מוגלתיים ממשיכים לצמוח שם. ברגע שהמוגלה מתפרצת החוצה, נוצר גם שטף דם רציני, שמשאיר כתם כהה מאד. רציתי לדעת באופן כללי מהן דרכי הטיפול האפשריות. האם המקום ישאר מוגלתי מעכשיו ואילך? האם יש דרך לטפל בלי אנטיביוטיקה? אודה על כל כיוון של עצה.

למוטרדת עליך לפנות בדיחופות לרופא עור שיוכל לאבחן הסיבה לפצע מוגלתי בפנים. מיכוון שלא בדקתי אותך אנני יכול להמליץ על טיפול מתאים . בדרכ כשיש דלקת אי אפשר להימנע מאנטיביוטיקה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות