מינוציקלין - משך הטיפול

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/02/2016 | 20:17 | מאת: טל

שלום אני בת 33 סובלת מאקנה קל (פצעונים מעטים, בעיקר לפני המחזור) מאז גיל ההתבגרות. רופאת עור רשמה לי מינוציקלין 100 מג לתקופה של שלושה חודשים ואמרה שלא לוקחים יותר משלושה חודשים את התרופה. אחרי חודש החלה הקלה ועכשיו אחרי חודשים וחצי למרות השיפור עדין יש לי מידי פעם פצעונים. האם כדאי להמשיך את השימוש ולבקש עוד כדורים או שלא יהיה שיפור מעבר לזה שראיתי עד כה? תודה

מיכיוון שלא ראיתי מצב פניך אין באפשרותי להמליץ על המשך טיפול רצוי להגיע לרופאה המטפלת ולהתייעץ איתה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות