מינון רוקוטאן..................

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/02/2016 | 17:00 | מאת: אנה

לא הבנתי, האם המינון לא משנה ? זאת אומרת אם אני לוקחת מינון 20 במשך 4 חודשיים ואני שוקלת 57 אני מסיימת את הטיפול? כלומר אם אקח מינון 40 זה לא מקצר לי את תקופת לקיחת הכדורים? אם זה ככה מזה משנה המינון כמובן שעדיף פחות אני כבר לוקחת חודשיים 20 והפנים שלי לגמריי נקיות חשבתי 4 חודשיים אני מסיימת עם זה

אין לנו שליטה על זמן זה אינדיוודואלי .המינון בוודאי חשוב כל אדם לגופו ולמצב האקנה שלו!!!!אם הפנים נקיות ורופא העור בדק ומצא לנכון להפסיק הטיפול נהדר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות