גלולות דיאנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

31/01/2011 | 16:46 | מאת: עליזה קצב

ד"ר יורב שמואל שלום לך,אני ליפני כשלולשה חודשיים לוקחת גלולות דיאנה אני סבלתי מאקנה בעבר וגם עכשיו אבל אחרי שלושה חודשיים אני יודעת שאקנה היה כן צריך לעזור לי ואין שיפור כלל לפך יש לי המון יותר מכל פעם שהיה לי עד עכשיו,וגם הרבה תאבון יש לי מאז הגלולות האלה אתה חושב שאני צריכה להחליף אותם או לחכות בסבלנות רבה וזה יעבור או שלא ? והתאבון אני אין לי סימני השמנה להפך אני רזה אבל קצת אני יודעת שעליתי מאז אני מבקשת בבקשה שתענה לי כמה שיותר מהר זה ממש חשוב לי כי אני לא יודעת מה לעשות אני חושבת שאין שיפור להפך כל הפנים שלי אדומות...מידי פעם אני מסתכלת מראה ואני כן רואה שיפור אבל מידי פעם ממש לא הכל יוצא החוצה וזה ממש לא נעים לי להיות ככה. תודה רבה עליזה קצב.

עליזה ערב טוב מבלי לראות את המקרה ולקבל פרטים כגון גיל קשה לי לתת אבחנה .כמו כן לא כל כך ברורה לי שאלתך?את רואה שיפור או לא? ככלל שיפור ניכר לאחר מחזור רביעי. אם את מוצאת שהגלולות אינן עוזרות להיפך מכבידות עליך גשילרופא העור שלך לקבל טיפול אחר.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות