פתרון ראוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/01/2016 | 16:20 | מאת: טל

שלום דר יורב, לפני כחודש התחלתי שימוש בראוקטן ( 10 מג והחל מעוד שבוע 20), הרופאה שלי אמרה לי שאין בעיה למריטת שיער עם פינצטה באיזור השפם במהלך הטיפול. הבחנתי שאתה ממליץ לא למרוט שיער כלל במהלך הטיפול בראוקטן מחשש להצטלקות העור, האם יש פתרון אחר שאתה ממליץ עליו מאחר ואני לא יכולה להרשות לעצמי להסתובב עם שפם (: מה בנוגע לתכשירי הבהרה? חייבת לציין שאני גם סובלת מפיגמנטציה מסוג מלסמה באיזור השפם שנוצרה עקב שימוש בגלולה ואני לא רוצה להשתמש בשום תכשיר שיחמיר אותה בתודה מראש, טל

לא מציע שימוש בפינצטה אלא הבהרה

25/01/2016 | 12:34 | מאת: טל

איזה תכשיר הבהרת שיער בפנים מומלץ בתקופת השימוש בראוקוטן והאם הוא אינו יכול להחמיר פיגמנטציה קיימת?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות