מינון

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/01/2016 | 16:05 | מאת: ליאורה

שלום דר , סיימתי חודש 30 מג רקוטאן . משקל 55 . ביקשתי מהרופא להעלות את המינון , בדיקות הדם היו תקינות . הרופא הסכים והעלה את המינון ל 40 מג , במידה והכל תקין אני אמורה להמשיך לקבל 40 מג לתקופה של עוד חמשה חודשים . (סך הכל 6 חודשי טיפול ) . האם המינון 40 מג סביר ?

18/01/2016 | 18:43 | מאת: ליאורה

שאלה הוספת בבקשה , ( את ה 30 מג לקחתי פעם ליום אחרי ארוחת צהריים ) . השאלה שלי היא לגבי מינון של 40 מג ליום , מה מומלץ : להמשיך ולקחת פעם ביום אחרי ארוחת צהריים (40 מג) , או לחלק לפעמיים ביום ( 20 מג פעמיים ליום , בוקר וערב ) ?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות