פצעים בפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/01/2016 | 16:42 | מאת: ירין

שלום אני בן 19 וכמה חודשים ולאחרונה התחילו לי הרבה פצעים בפנים, אני בצבא ואני מנסה להשיג תור לרופא עור אבל הבעיה שלוקח המון המון זמן בצבא לקבוע תור והנושא ממש מטריד אותי, עד כדי כך שאני בקושי מתפקד, יש לי הרבה פצעים בלחיים יותר באיזור הזקן, יש מצב שהפצעים קשורים לזקן? בכל מקרה אני ממש מפחד שיהיו לי צלקות מהפצעים, אני משתדל לא לגרד ולדעת כדי לא לעשות עוד פצעים וצלקות אבל זה ממש מפחיד אותי, איך אוכל לדעת אם יהיו לי צלקות? קניתי סבון פנים ואני רוצה לנקות את העור, זה בסדר שאני שם סבון גם על איפה שהפצעים? אני מנקה גם איפה שהפצעים הבעיה שאני מפחד לשאני שם את הסבון ואני משפשפף קצת זה יעשה לי צלקות כי אני נוגע בפצעים, אני צריך הכוונה עד שיהיה לי תור אצל רופא עור צבאי כי זה עלול לקחת זמן

בנתיים לשמור על נקיון הפנים בסבון מתאים לאקנה ואין ברירה רק רופא יוכל להתאים משחות או תרופות לאקנה .לשמור לא לפוצץ או לגעת בפצעים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות