רקואטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/12/2015 | 12:23 | מאת: ליאורה

הי אני שוקלת 55 קג . רופא העור המליץ על טיפול ברקוטאן מינון של 30 מג למשך 5 חודשים . עשיתי חישוב של : 30מג * 150 יום / 55 קג = 81 . הבנתי מקריאה באיטנרט שהמינון המצטבר צריך להיות לפחות 120 . לפי ההמלצה של רופא העור אני אגיע בסוף הטיפול במצטבר בסך 81 על מנת שבעתיד לא אצטרך עוד קורס . האם זה בסדר ? האם עדיף לבקש בחינה מחדש לגבי המינוך ומשך תקופת הטיפול ?

ליאורה שלום המינון לא ניתן רק לפי משקל לכן נמצא הרופא הבודק המתאים המינון לך גם מינון גבוה אינו בטוחה שהאנקה לא תחזור בכל אופן אם עדין לא שלמה גשי לרופא המטפל לבדיקה נוספת

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות