אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/12/2015 | 20:17 | מאת: יסמין

שלום , אני בת 32 . יש לי פצעים בפנים (אקנה ) לפעמים המצב מחמיר ולפעמים הפנים שלי רגועות ויותר חלקות . מתלבטת לגבי ריקוטאן , עיקר ההתלבטות שלי היא כי ריקוטאן הינה תרופה חזקה יחסית ומטריד אותי להישאר עם תופעות לוואי לטווח ארוך. האם יכולות להיות תופעות לוואי לטווח רחוק ? קראתי שהתרופה מאיטה את תהליך ריפוי הצלקות בעור האם זה גם לטווח ארוך ? יש לי יובש קל בעיניים , האם אוכל בכל זאת לקחת את התרופה ? תודה רבה

לשאלותיך מכיוון שלא ראיתי מצב האקנה שלך אין באפשרותי להמליץ על הטיפול המתאים . יובש בעיניים ניתן לפתור עי טיפות תופעות הלוואי אם תהיינה הן רק עד חודש לאחר נטילת התרופה וכל זמן שהאנקה פעילה אין אפשרות לטפל בצלקות

24/12/2015 | 10:28 | מאת: יסמין

תודה רבה על התגובה . עוד שאלה האם רקוטאן עלול לגרום להליך איטי של ריפוי העור ( גם בטווח הרחוק ) ?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות