אקנה בגב לאחר גיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/11/2015 | 23:17 | מאת: סהר

שלום רב, אני בן 25 וכרגע סובל מפצעים בגב לפני כחצי שנה סיימתי שימוש ברואקוטן לתקופה של חודש - הטיפול לא עזר וכתוצאה מתופעות הלוואי החלטתי להתעלם מהבעיה למרות שהמשיכה. השבוע חזרתי לרופא עור הסברתי לו שאינני מעוניין להשתמש ברואקוטן לכן הוא רשם לי אקנתרים. האם זה תרופא שלאחר טיפול ממושך תוכל לסלק את התופעה? בנוסף מהם הסיבות להיווצרות פצעי אקנה בגב בגילי?

בהסתייגות שלא ראיתי מצב האקנה אין באפשרותי לדעת כמה זמן ימשך הטיפול בכל מקרה טיפול ברואקוטאן לחודש אינו יעל כפי שראית בעצמך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות