פצעים בישבן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/10/2015 | 08:23 | מאת: ר.ו

היי אני בת 25 סובלת מפצעים בישבן, טיפלתי אצל קוסמטיקאית באמצעות ipl ויחד על ידי מריחת משחת אנטי אקנה למרות הכל זה לא עזר, כרגע לאחר ביקור אצל רופאת עור התחלתי למרוח רט אויט 0.5 גל ואני כבר שבוע מורחת על בסיס קבוע ולצערי לא רק שאין שיפור זה גם מחמיר. אז קודם כל שאלתי מהי תקופת ההשפעה בה המשחה מתחילה להראות תוצאות? דבר שני האם מותר לקחת גלולות למניעת הריון יחד עם המשחה? תודה מראש

פצעים בישבן אינם אקנה!! תוצאות של המשחה ניתן לראות אחר חודש .במידה ואין שינוי לפנות לרופא העור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות