שימוש במנורה כחולה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

27/08/2015 | 14:47 | מאת: שושנה

בתי לקחה שני כדורי מינוצקלין והפסיקה. קניתי לה מנורה כחולה לטיפול בפצעי בגרות. כמה זמן צריך לחכות בין הפסקת התרופה להתחלת השימוש במנורה.(בהוראות נאמר שאסור להשתמש במנורה תוך כדי נטילת התרופה). האם ניתן לבצע הסרת שיער מהפנים בטכנולוגיות של הבזקי אור בעת שימוש במנורה הכחולה ( המנורה היא של חברת סילרון)

אנני מכיר ואין לי מושג מה יעילותן של המנורות שניתנות לקנייה ללא השגחת רופא ברור שהעוצמה אינה זהה לכן שאלות עליעילות אפקטיביות וסכנות א . רקךיצרן ואו למוכרים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות