רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/07/2015 | 12:19 | מאת: מוראל

לקחתי בתחילת ינואר עד מרץ 10 מג.. ממרץ עד יולי 40 מג.. יש שיפור אך נשאר עדיין. חוויתי השבוע תופעות לוואי בגלל שלקחתי רפא פן כנראה. האם להמשיך בטיפול ואם כן באותו מינון פחות מינון? אם אני מפסיק הסיכויים לחזור חזקים יותר?

משאלתך אנני יודע מהם תופעות הלוואי שחווית לא בטוח שזה בשל האנטיביוטיקה .מבלי לבדוק אין לי אפשרות להמליץ מה לעשות.בעקרון חייבים להפסיק לקחת תרופב שחושדים שגורקמת לתופעות לוואי לתקופה ברגע שהתופעות נעלמות לוקיחם שוב ואם הן חוזרות כנראה שזו התרופה אבל!!!! המלצה של טיפול מבלי לראות מצב פנים .....

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות