מינון ראוקוטן ושימוש במיק אפ

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/01/2011 | 14:03 | מאת: חן

ראוקטן: מינון ביתי בת 16 והחלה לקבל בשבוע שעבר 10 מ"ג פעם ביום.האם המינון מספיק? לגבי מיק אפ ? האם היא יכולה להשתמש במיק דרמה קולור? הורדת שערות בידיים האם אפשר במכשיר חשמלי? ומהו הנזק שעלול להגרם בראוקטן?

25/01/2011 | 14:17 | מאת: חן

שאלה נוספת: באיזה סבון הינך ממליץ לניקוי הפנים בערב? האם ניוטרגינה או צטאפיל ? תודה רבה

צהרים טובים בדר"כ המינון נקבע עפ גובה ומשקל. בכל אופן 10 מג נראה מעט מידי. היא בהחלט יכולה להשתמש במייק אפ של דרמה קולור .להסיר אותו אחכ עם סבון צאטפיל. לא רצוי להסיר שיער בלקיחת רואקוטאן עלול לגרום לגירוי חזק של העור ופיגמנטציה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות