כתמים אדומים שלאחר החצקונים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/04/2015 | 22:58 | מאת: אלינור

שלום רב! אני בת 18 , לאחר שהשתמשתי בערך לפני שנה וחצי ברוקוטן (שזה עזר יפה לפצעים שבמצח) , הופיע לי אחר כך פצעים בלחיים, מה שלא היה לפני, ועכשיו יש לי חלק מהלחיים באמת חצקונים, וחלק כמו כתמים/מוגלות/ צלקות / כתמים אדומים שלאחר התפוצצות החצקון, אני לא יודעת איך לקרוא לזה.. לא יודעת מה עושים? לא בא לי להתחיל שוב רוקוטן- התקופה ההיא היתה קשה ולא נעימה. לקחתי המון משחות כל פעם, ולעיתים עזר טיפה אך לא לגמרי. השאלה שלי מה עושים- האם הד''ר שמע על כל מיני טיפולים בלייזר לצלקות או פצעים מהסוג הזה? האם אתה ממליץ? אם כן איפה עושים ומה הסכנות? האם יש משהו אחר מועיל יותר? תודה רבה!

בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך ,לייזר אינו מתאים לאקנה .האקנה שאת מתארת לא תעבור עם טיפול חיצוני של משחות. האופציות:1שוב רואקוטאן 2. טיפול פוטותרפי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות