תופעות לוואי-קיורטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/04/2015 | 11:32 | מאת: דניאל

היי, בדיוק היום אני מסיים טיפול בקיורטן 40 מ"ג לאחר 4 חודשים של נטילת התרופה. אין ספק שהיא עשתה בי פלאים (למרות שהמצב לא היה כל כך גרוע מלכתחילה). יש לי מספר שאלות: 1). מתי תופעות הלוואי של היובש בשפתיים ובעור הפנים יפסקו ? 2). לפני נטילת התרופה היה לי עור שומני באף ובמצח, נטילת התרופה פתרה את בעיה זו, האם היא תחזור ? תודה, דניאל

לשאלותיך :כחודש לאחר הפסקת התרופות תופעת היובש תעלם . מצב העור יחזור לבראשית.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות