אקנה בגיל בוגר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/04/2015 | 15:26 | מאת: ליטל

היי, אני בת 27 ואני סובלת מאקנה מאז גיל הבגרות, אמנם עכשיו המצב רגוע יותר מפעם אבל עדיין מרגישה לא בנוח. אני לוקחת גלולות דיאנה/אסטל כבר המון שנים מאז גיל הבגרות וגם ניסיתי לפני כמה שנים רואקוטן אבל כאשר מגיע זמן המחזור מופיעים לי עוד פצעים על הפנים וככה זה כל חודש. אני מתכננת הריון בקרוב אבל מפחדת מאוד להפסיק עם הגלולות כי אני יודעת שמצב הפנים שלי יחמיר! מה עושים??

אם חושבים על הריון אז אין ברירה... אלא להפסיק גלולות. האופציה היא או משחות או לחילופין בנוסף טיפול פוטותרפי שמתאים לנשים בהריון ללא תופעות לוואי ותוצאות יפות.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות