פצעי אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

31/03/2015 | 10:29 | מאת: לירון

בוקר טוב, אני בת 23 ויש לי מספר פצעי אקנה מסביב לפה. אלה לא המון פצעים אבל אלה שמופיעים מאוד גדולים ובולטים. לפני בערך 5 שנים לקחתי רואקוטן והרופא המליץ לי לנסות גלולות, לאחר מספר ניסיונות של סוגי גלולות קיבלתי את גלולות דיאנה ואני לוקחת אותן כבר חודשים. מאז שלקחתי אותן המצב רק החמיר ורופא הנשים המליץ לי להמשיך איתן בכל מקרה. הבנתי שאם אפסיק את הגלולות המצב יכול אפילו להידרדר עוד יותר, הרופא עור אמר לי שהדבר היחידי שיכול למגר את הפצעים לגמרי אם הגלולות לא השפיעו עד עכשיו זה סבב שני של רואקוטן אבל אני מנסה להימנע מהאופציה הזאת. השאלה היא מה עדיף, להפסיק את הדיאנה ולקחת רואקואן או להמשיך עם הדיאנה למרות שהמצב די החריף ואחרי חודשיים אין שיפור?

רופא הנשים צדק כי הפסקה עלולה לגרום להחמרה. צריך לקחת עוד מס חודשים דיאנה ואז לראות במידה ולא עוזר אולי לשלב עם אנדוקור ואם לא עוזר אפשרי סיבוב נוסף של רואקוטאן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות