רואקוטן + דיאנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

30/01/2015 | 23:28 | מאת: מאיה

שלום . שמי מאיה ואני בת 19 . מגיל 10 אני סובלת מאקנה ויש לי אלרגיה לכל משחה שניסיתישמלווה בפריחה ואדמומיות . לקחתי דיאנה מעורבת עם הורמונים , האקנה פסק , ולאחר מכן חזר . כיום אני לוקחת דיאנה לא רק בשביל האקנה וצורף לי גם רואקוטן . רציתי לשאול האם זה מסוכן להכניס כמות כזו של הורמונים לגוף ? האם כמות כזו מרובה של הורמונים גורמת לסרטן ? תודה .

רואקוטאן אינו הורמונים .ההורמון היחידי הוא בגלולות .שילוב של גלולות עם רואקוטאן מקובל .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות