קיורטן 40 מ"ג.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/12/2014 | 12:51 | מאת: תומר

שלום, אני נוטל כדור של קיורטן 40 מ"ג פעם ביום לוקח כדור, אני כבר חודשיים בולע כדור ויש לי מספר שאלות: 1. מתי יפסיקו לצאת לי פצעי מוגלה?אני כבר חודשיים נוטל כדור ועדיין יוצאים לי פצעים.? 2. הפנים שלי הפכו אדומות וניהיו לי כמו מעיין חורים כאלו שאין בהם מוגלה בפנים, זה טבעי וזה יעבור? 3. הכדורים יפגעו לי בקיבה לתווך הארוך? תודה!

תומר שלום אנני יכול לדעת מתי יפסיקו הפצעים תפקיד הרואקוטאן להוציא הכל. האדמו ית היא תוצאה של הדלקת וההתלקחות יקח מס שבועות עד חודשים לאחר תום נטילת התרופה.

14/12/2014 | 20:25 | מאת: תומר

עדיין לא ענית לי על שאר השאלות, תודה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות