נוטל רואקוטן/קיורטן חודשיים וחצי, שאלות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/12/2014 | 09:50 | מאת: ירין

בוקר טוב, אני לוקח רואקוטן/קיורטן 40MG שתי כדורים ביום באותו שעה את שתי הכדורים, כלומר לוקח כדור שותה מים ולוקח עוד כדור ככה ככה חודשיים וחצי. יש לי כמה שאלות שאשמח מאוד אם תענה עליהם. 1. אחד מהדברים שהכי מציקים לי זה פצעים אדומים ממש שכעבור יום הופכים להיות פצע צהוב שומני/מוגלתי קטן שמתפוצץ במקלחת/מים ואחרי כמה זמן הפצע מתייבש וסוג של נעלם, האם זה נורמלי? 2. מאז תחילת הטיפול לא השתמשתי באף תכשיר לעור (חוץ מווזלין לשפתיים) ואני רוצה לציין שהעור שלי ממש יבש אם זה הגוף, כפות הידיים שדי דביקות וכדומה. השאלה האם זה יכול לגרום נזק שלא השתמשתי בשום קרם לפנים/עור עד עכשיו ומה עליי לעשות כרגע? 3. בהמשך לשאלה השניה, יש לי קרם שקניתי לפני חודשיים+ מהבית מרקחת בשם אקווה קרם NH-MEDIC ווהשתמשתי בו פעם אחת בסה"כ, רשום עליו מאחורה למרוח 21 ימים אין לי מושג אם להשתמש בו אם האם לקנות קרם שונה לפנים/גוף מה אתה ממליץ? 4. מתי נתחיל לראות שיפור? כמו שאמרתי אני חודשיים וחצי עם רואקוטן/קיוראן (חודש ראשון רואקוטן וחודשיים קיורטן) וכרגע עדין יוצאים לי פצעים ובעיקר האדומים שהופכים להיות פצע צהוב שומני ועוד פה ושם בצדדים. 5. שאלה שחשובה לי מאוד והיא השאלה האחרונה שלי זה לגבי מאכל, מאז הטיפול אני בקושי נוגע במאכלים עם שמן (מה שאמרו לי לא קשור) ובכלל לא נוגע בגבינות, האם יש קשר? צריך לשמור או לאכול כרגיל כי זה די תסבך אותי העניין. שוב דוקטור אשמח מאוד אם תענה לי על הכל שאלות שמטרידות אותי מאוד וממש אשמח למענה. תודה רבה והמשך יום נעים!

לשאלותיך 1.כן 2.אפשר קרם על בסיס מים3.acuface שלדר עור 4.לוקח זמן 5.לאכול רגיל להימנע כמה שאפשר משומנים הלחץ מיותר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות