קיורוטן סיבוב שני

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/12/2014 | 18:14 | מאת: תמר

היי דוקטור כשתוצאה מחוסר איזון הורמונלי אני מטופלת כבר תקופה ממושכת של שנה+ באופן קבוע בקיורטן 20מ"ג. עשיתי הפסקה בסיבוב הראשון אחרי חצי שנה שהפנים כבר נהיו חלקות לגמרי. הפצעים חזרו אז הרופאה החזירה אותי ל20מג של קיורוטן. אני כבר ארבע חודשיים עם התרופה והעור נראה לא טוב. יש לי עדיין פצעונים והעור אדמומי ושביר. זה לא היה בסיבוב הראשון עם התרופה שאז החליקה לי את העור מהר ויפה. האם זה קורה בסיבוב שני? כבר כמה חודשים עם התרופה ואין שיפור במראה העור. להפך העור נראה לא טוב. אשמח לתשובה תודה.

הי תמר בהסתייגות שלא בדקתי אותך ולא ראיתי מצב פניך אנני יכול לדעת בברור מדוע .אם אין שיפור במצב העור יש לשנות אולי המינון האם ניתן לך במקביל לרואקוטאן גלולות?

02/12/2014 | 21:08 | מאת: תמר

ניתן 10 מ"ג בסיבוב הראשון שעזר מאוד. ועכשיו 20 מ"ג ללא גלולות. זה נובע מחוסר איזון הורמונלי אז הרופאה אמרה שאצטרך לקחת ראוקוטן בצורה קבועה כי אני לא רוצה לחזור לגלולות. רק שאלה נוספת- תוך כמה זמן הייתי אמורה לראות שיפור בעור מהזמן שהתחלתי לקחת את הקיורוטן?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות