אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/11/2014 | 22:17 | מאת: יעל

שלום.אני בת 24 סובלת מאקנה קשה .הייתי אצל קוסמטיקאית והיא עשתה לי פילינג וגם טיפול בחומצות. הטיפול האחרון היה לפני 3 שבועות . הטיפולים לא עזרו והחלטתי לשמוע להמלצת הרופא לקחת ראקוטן. אני פוחדת שבגלל שהקוסמטיקאית עשתה לי כל מיני טיפולים (הייתי אצלה במשך 6 חודשים) העור שלי רגיש ועלול להיפגע יותר מהראקוטן. האם נראה לך שאני יכולה לקחת ראקוטן והעור לא יפגע ? תודה מראש יעל.

יעל הטיפול שניתן לך אינו מתאים לאקנה לצערי מבלי לראות מצב פניך אנני יכול לדעת מה הטיפול הנכון במצב הנוכחי .כעיקרון רואקוטאן יעיל .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות