רוקוטאן בפעם השנייה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/11/2014 | 22:32 | מאת: טל

שלום, טופלתי ברוקוטאן לפני שנה, והפצעים חזרו לי לאחר חצי שנה שסיימתי ליטול את הכדורים. התחלתי לקחת את הכדורים שוב, כבר עשרה ימים שאני לוקחת. בטיפול הראשון שלי טופלתי למשך 6 חודשים, חודשיים ראשונים נטלתי 20 מ"ג, 3 חודשים 30 מ"ג וחודש אחרון 20 מ"ג- סה"כ 150 מ"ג. אני שוקלת 50 ק"ג והגובה שלי הוא 1.66 בחודש החמישי המצב שלי כבר היה מעולה, אבל לקחתי חודש נוסף רק למקרה שהפצעים יחזרו, והם באמת חזרו בסוף. השאלה שלי היא אם כתוצאה מכך שהפצעים חזרו זה אומר שהמינון שלקחתי לא הספיק ואני צריכה לקחת מינון גדול יותר?(מה שאומר לעלות בחודש הבא 30, וחודשים הבאים אולי אפילו 40). ודבר נוסף, יש לי מדי פעם כאבים חזקים בחזה ובלב לכמה שניות בודדות, לאחר שאני שוכבת בצורה לא נוחה או מתאמצת מעט,וכאבים בלב לכמה שניות סתם ככה. יש סיבה לדאוג?לא היה לי לפני הרוקוטאן. תודה רבה! והמשך יום טוב!:)

לפעמים סבב אחד של רואקוטאן אינו מספיק האם ערכת בדיקות נוספות הורמונליות? האופציה לבדיקה היא להפסיק נטילת הכדור לתקופה של שבוע בערך ל ואז ברגע שהכאבים פסקו לנסות ליטול פעם נוספת במעדה והתופעה חוזרת אין באפשרותך לקחת יותר.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות