לגבי ג'לים המכילים אנטביוטיקה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/11/2014 | 10:06 | מאת: שירן

בעלון לצרכן של משחות כמו דואק ג'ל ודומיו, כתוב שאם יש גירוי של העור אדמומיות וכו' מומלץ להפסיק לזמן מה כדי לתת לעור להסתגל, מצד שני כתוב שאם שכחת טיפול זה עלול לא לפעול עליך כדרוש, אני מבינה שהחברה רוצה לכסות את עצמה, אבל שאלתי - מה באמת כדאי לעשות? עם הפסקות במידת הצורך או לא? ומה הכוונה - הטיפול עלול לא להועיל כנדרש? האם העור מפתח חסינות כלשהי או שהכוונה שהטיפול כביכול מתחיל מהתחלה?

המטרה היא להזהיר .שיכולה להיות רגישות בנטילת תרופות אלו לכן כדאי שיהיה בהשגחת רופא .במידה וקיימת רגישות יתר יש להפסיק.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות