קיורטן 40 מ"ג.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/11/2014 | 20:04 | מאת: יוסי

שלום לך! אני כבר 35 יום לוקח קיורטן 40 מ"ג כדור אחד ביום, אני בן 15, אך עדיין מלבד יובש בשפתיים אין ממש שינוי במצב הפצעים. א. מתי יתחיל להיות שינוי? ב. האם לאחר הטיפול הפצעים יכולים לחזור? ג. האם בשיעורי ספורט כדאי להשתתף או לא.? תודה רבה לך!

מדוע לא שאלת את רופא העור שלך ואיך 40 מג בכדור אחד?מיכיוון שלא ראיתי מצב פניך קשה לתת אבחנה בעקרון אין לעשות ספורט אינטינסיבי .יכול לחזור תגובה ניתן לראות בערך לאחר חודש

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות