רואקוטן וכולסטרול

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/10/2014 | 09:27 | מאת: מודאגת

בת 21, אני מסיימת בעוד שבוע חודש חמישי של רואקוטן. בחודש הראשון לקחתי 20 מיל' ומהחודש השני עד עכשיו לקחתי 40 מיל' (שני כדורים של 20, אחד בבוקר ואחד בערב). לפי הרופא נותרו לי עוד חודשיים לקחת את התרופה (סך הכל 7 חודשים). בבדיקות הדם האחרונות הייתה לי עלייה חדה בכולסטרול- 267, כשהLDL יצא 192 שהבנתי שזה גבוה מאוד. רציתי לשאול אם זאת יכולה להיות סיבה להפסקת הטיפול? יומיים לפני הבדיקה שתיתי חצי ליטר בירה.. יכול להיות שהתוצאות נבעו מזה? יש אולי צורך לעשות בדיקות נוספות לאחר שבוע? בכל מקרה אני אתייעץ עם רופא בעוד שבוע, אבל כרגע אני ממש מודאגת.

אין קשר לבירה יכול להיות מהכדור התייעצי עם הרופא טלפונית אין צורך לחכות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות