טיפול ברואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/09/2014 | 19:09 | מאת: דודי

היי דוקטור, היום הייתי אצל רופא העור במטרה לטפל בפצעים בפנים והמליץ לי לקחת רואקוטן, לפני שנה וחצי פחות או יותר התחלתי שימוש במינוצוקלין ואחרי שבוע היה לי כאבי ראש והפסקתי את הטיפול, כשחזרתי לרופא הוא אמר לי שיש לי "גילברט" ולבדוק את זה, שבדקתי את זה אמרו שזה חשש לצהבת קלה וזה עובר עם הזמן ושזה נורמלי. עכשיו שהייתי היום אצל הרופא הוא אמר לי שאם זה צהבת קטנה אין מה ללדאוג שאפשר להתחיל בטיפול אבל רק אחרי בדיקות דם. קבעתי תור לבדיקת דם ועכשיו השאלה שלי היא כזאת, בדרך כלל מי שהיה לו "גילברט" יכול להתחיל רואקוטן? אני ממש רוצה להתחיל עם הטיפול לסיים עם הפצעים. ועוד שאלה הוא אמר לי שבחודש הראשון יהיה החמרה, האם זה משמעותי או שבקושי שמים לב להחמרה? תודה רבה דוקטור.

18/09/2014 | 19:25 | מאת: דודי

שחכתי לציין שאני בן 22.

אין בעיה לקחת רואקוטאן עם גילברט. לשאלה השניה עלולה להיות החמרה להיות החמרה א. לא רק בחודש הראשון ב.כל אחד מגיב בצורה אחרת

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות