שאלה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/08/2014 | 00:57 | מאת: נעמה מוזס

השתמשתי במינס בגלל אקנה. תוצאה היתה טובה אבל הוסת לא רגילה כמו לפני השימוש בגלולה. דילוג של חודש ודימום ממש מעט. הפסקתי השימוש על דעת עצמי כי נלחצתי מהמצב. עכשיו מעונינת לחזור כי האקנה שב . האם יש סכנה בשימוש קבוע בגלולות למטרת אקנה אני לא פעילה מינית כרגע . והאם הוסת לא רגילה ואפילו לא מופיעה גורם לבעיות בהמשך חיי המיניים? אני ממש חוששת להתחיל שוב עפ הגלולות . כי שזה לא היה לי בצורה טבעית זה ממש הלחיץ אותי. תודה

בנושא גלולות יש להתייעץ עם רופא נשים שמתאים לך הגלולה שיכולה לעזור גם לאקנה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות