טיפול בצלקות וכתמים לאחר לקיחת ראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/07/2014 | 11:14 | מאת: מאי

שלום, בני לקח ראקוטן במשך חצי שנה, וסיים אותם לפני כחודש, ונשארו צלקות וכתמים.הרופא הציע לו עכשיו לקחת crm adapalene למריחה בערב לתקופה ארוכה כדי להפחית את הכתמים. האם מריחה של קרם זה לא תפריעלטיפול בצלקות בשיטת האור הכחול/אינפרא? הבנתי שזה קרם ראקוטן. אחרי כמה זמן לאחר לקיחת הראקוטןאפשר להתחיל טיפול בצלקות?

מאי שלום הקרם שניתן לך יכול להיות יעיל רק לכתמים ולא לצלקות .כמו כן עד כמה שידוע לי אין אור כחול המטפל בצלקות . התייעצי שוב עם הרופא המטפל .

27/07/2014 | 09:21 | מאת: מאי

אם כך איזה טיפול יעיל לצלקות והאם לעשות אותו בשלב הזה (חודש לאחר הפסקת הכדור)? האם הקרם שהומלץ בינתיים לא יפגע בטיפול בצלקות? תודה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות