אקנה בעקבות התקן מירנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/06/2014 | 14:21 | מאת: אני

שלום רב, הנני בת 36 ומזה כשנה יש לי התקן מירנה יש לציין כי זוהיא הפעם השניה שיש לי את ההתקן . השנה האחרונה יש לי אקנה בצורה מטורפת , פצעים מוגלתיים וכואבים מאד .הפצעים הם מסביב לאזור הפה בלבד . הבנתי שאחת התופעות הינה אקנה . השאלה הנשאלת אם אכן זו תופעת הלוואי של המירנה ? יש לציין שבציערותי לא היו לי פצעי בגרות בכלל . יש לציין שעשיתי את כל הבדיקות הדם הנדרשות והכל תקין . אשמח לקבל ייעוץ .

הי צהריים טובים פני אל רופא הנשיים שלך אם יש אפשרות להחליף ההתקן בהתקן שאין לו ציפוי הורמונלי. ולרופא עור לטיפול בפצעי האקנה שנוצרו

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות