פצע אקנה שלא מגיבים לשום טיפול

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/06/2014 | 11:32 | מאת: אושר

הי היתי שמחה מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי אני בת 21 וסובלת מאקנה רק בפנים לפני שנתיים לקחתי ראוקוטן ולא עזר התנסיתי בהמון משחות כמו בנזמיצין דואק ג'ל לוכסיד רטויט ועוד כל מני וזה עוזר לקצת זמן וחוזר היתי שמחה אם יעזרו לי וימליצו לי על טיפול שמכחיד אותם לגמרי חוץ מראוקוטן אני לא מתכוונת לקחת שוב סבלתי מזה מאוד יש לי גם כתמים בפנים וגם את זה רציתי לדעת אם יש משחה שמסירה כתמים תודה על הכל וסליחה על ההודעה הארוכה

לאושר שלום לא ניתן לטפל במקביל בפצעים ובכתמים קודם צריך לטפל באקנה . האם ערכו לך פרופיל הורמונלי? אולטראסאונד שחלות?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות